Розпочалися фінальні конкурсні випробування серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Штукатур»

 

Професійна освіта Сумщини прийняла естафету проведення ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

21 квітня  2021 року в режимі онлайн відбулося відкриття Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Штукатур».

Привітали учасників Конкурсу заступник Міністра освіти і науки Ігор Гарбарук та тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту освіти й науки Сумської обласної державної адміністрації Юрій Харламов.

22 здобувача професійної (професійно-технічної) освіти з різних регіонів України вже розпочали конкурсні змагання.

Випробування складаються з 2-х турів: теоретичного (виконання тестового завдання на ПК) та практичного, який проводиться по підгрупах на регіональних локаціях.

Конкурсанти виконують нанесення на прогрунтовану гіпсокартонну поверхню декоративної суміші «Polimin» ШФ-1 (короїд 2,5 мм біла) з подальшим формуванням фактури. Загальний обсяг робіт на одного учасника складає 4,24 м². Практичний тур проводиться в онлайн-режимі у віртуальній кімнаті Google Meet, етапи виконання завдання фіксуються у відеозапису, що надсилається на електронну пошту організатора Конкурсу.

Оцінювання результатів конкурсних змагань здійснюватиме фахове журі – представники провідних будівельних компаній і виробників будівельних матеріалів за головуванням Євгена Довгаля, начальника  відділу технічної підтримки ТОВ  «Фомальгаут-Полімін».

Бажаємо кожному учаснику успішно пройти всі випробування, продемонструвати високий рівень фахової майстерності та отримати найкращі результати!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×