Визначено перших переможців І дистанційної учнівської олімпіади з хімії

 

Нещодавно відбулася I дистанційна Всеукраїнська хімічна олімпіада.

Змагання були вкрай важливими і складними для кожного із учасників, адже продемонструвати свої глибокі знання та ерудицію мали можливість 160 учнів-переможців ІІІ етапу цьогорічної та ІV етапу торішньої  хімічної олімпіади з усіх регіонів України.

Авторами завдань та членами журі виступили Авраменко Микола, Данилейко Кирило, Кваша Денис, Копа Іван, Царенко Дмитро під керівництвом Гавриленка Костянтина, голови журі 52-ї Всеукраїнської олімпіади з хімії.

Завдання олімпіади за рівнем складності розраховані в першу чергу на учнів 11 класу. Дистанційні змагання націлені на тренування олімпійських здібностей,  де враховані олімпійські правила “fair play”. Результати участі в олімпіаді дозволили учасникам визначити власний рівень і готовність до виступу на майбутніх офіційних змаганнях.

Юні хіміки були  налаштовані на хороший результат та наполегливо йшли до перемоги.

За підсумками змагань 4 учні вибороли дипломи І ступеня, 6 учнів – дипломи ІІ ступеня, 15 учнів – дипломи ІІІ ступеня, решта мають дипломи учасників олімпіади.

Члени журі визначили найкращих.

Отже, перемогу здобули:

  • Олександр Згінник (Кременчуцький ліцей № 4 «Кремінь» Кременчуцької міської ради Полтавської області (42.22 б));
  • Анастасія Гриньова (Києво-Печерський ліцей № 171 «Лідер» Печерського району (33.00 б));
  • Станіслав Мельник (гімназія «Київська Русь» (32.11 б));
  • Дмитро Анохін (Харківська гімназія №47 Харківської міської ради Харківської області (31.33 б)).

Варто відзначити високу активність та достойний результат учасників з м. Київ, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Харківської та Хмельницької областей.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×