На шляху до перемоги: розпочато прийом заявок на участь у Всеукраїнській on-line олімпіаді «IT 2020»

 

Авторський колектив та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій запрошують всіх учасників обласних команд, які були заявлені на участь у IV етапі IX Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій взяти участь у Всеукраїнській on-line олімпіаді «IT 2020».

Дорогі олімпійці! Ми впевнені, що ви наполегливо готувались до фінального етапу державної олімпіади та розуміємо наскільки важливо для вас було пройти це випробування, що не просто тестує рівень ваших знань і можливостей, але й гартує на шляху до своєї мети. Ви довели, що є найкращими серед учасників ІІІ етапу олімпіади і ми маємо за честь надати вам можливість ще раз випробувати свої сили.

Всеукраїнську on-line олімпіаду «IT 2020» буде проведено 14 травня 2020 року о 15:00 за структурою ІІ туру 4 етапу IX Всеукраїнської учнівської олімпіади  з інформаційних технологій:

  • декілька окремих задач в доданках MS Office 2019;
  • завдання з WEB-технологій (додатково за бажанням).

Олімпіада «IT 2020» підготовлена авторським колективом та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій на громадських засадах. Результати цих змагань не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до вищих навальних закладів України.

Кожен з учасників отримає оцінену роботу на заявлену ним електронну пошту. Для всіх учасників в Skype авторами завдань буде проведено розбір. У підсумку кожен учасник отримає диплом Всеукраїнської on-line олімпіади «IT 2020» і аналітику змагань в діаграмах і порадах (без даних учасників, регіонів тощо).

Маємо впевненість, що для отримання реальних результатів своєї роботи кожен з вас має дотримуватись правил академічної доброчесності, оскільки диплом має виключно підтвердження  участі і не дає рейтингової оцінки.

Заявки приймаються винятково від учасників, які були офіційно заявлені на участь у IV етапі IX Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (згідно з заявками областей) до 10 травня за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=KHUeWbv1t0CCq-gNOkqvV-QFqp2waK5Jksc2m2TNz9pUNlVaQktVVUc5UUoySlVWVUw3U0k4RFhHNy4u

У заявці є поле для запитань організаторам.

Після закінчення реєстрації протягом доби вам на електронну адресу буде надіслано інформацію щодо вашої участі в олімпіаді та детальний опис регламенту її проведення (час та умови).

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×