«Scholarship в Україні»: III конкурс для студентів коледжів, технікумів та центрів ПТО України

 

«Scholarship в Україні» – це унікальна можливість для студентів коледжів, технікумів та центрів ПТО отримати грант на своє навчання. Грантовий бюджет цього конкурсу становить  28 000 грн. Організатором та ініціатором проєкту виступає компанія CyberShark.

В рамках III конкурсу  для студентів коледжів, технікумів та центрів ПТО переможцям надається грант в розмірі 10 000 грн. Освітяни, які займуть другі і треті місця отримають заохочувальні грошові призи у розмірі 3 000 грн та 1 000 грн. Грошова винагорода за перемогу на руки не видається.

Якщо студент навчається на бюджетній основі, він може вибрати додаткові навчальні курси, наприклад, вивчення англійської мови, програмування, тощо. Якщо студент навчається на контракті, то може оплатити рік навчання в своєму учбовому закладі або ті ж додаткові курси.

Завдання студента – написати статтю аналітичного характеру на одну із заданих тем організаторами.

Для участі потрібно зареєструватися на відповідній сторінці грантонадавача, підготувати аналітичну роботу обсягом від 1000 до 3000 слів, де будуть міститися рекомендації та пропозиції до поданої теми. Детальніше про конкурс та теми на сторінках грантондавачів:

Кожна робота буде проходити перевірку на плагіат. Вона повинна бути з посиланнями на джерела, які були використані. Враховується і власна думка кожного студента щодо розглянутого питання, шляхи вирішення питання або вдосконалення.

Готові роботи потрібно надіслати організаторам на електронну пошту grant@scholarship.in.ua.

Конкурс проводиться  з 24 січня по 30 травня 2020 рок.у

Заявки приймаються до 30 квітня 2020 року.
Прийом робіт закінчується 17 травня 2020 року.

Конкурс проходить у такому порядку:

  1. Обов’язкова реєстрація на участь у конкурсі.
  2. Збір і оцінка робіт запрошеним незалежним журі.
  3. Вибір 3-ох кращих робіт в кожній тематиці.
  4. Захист відібраних робіт у м.Дніпро та нагородження.

Три фіналісти з кожної теми будуть запрошені для захисту  своїх робіт перед журі в місто Дніпро.

Детальніше про проєкт та переможців минулих конкурсів можна переглянути на офіційному сайті  https://scholarship.in.ua/uk/project/zima-2020-koledzhi/ .

Контактні дані організаторів:

+38 (067) 622-62-82
grant@scholarship.in.ua

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×