Засідання журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми»

 

 

На початку березня у Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти» відбулося засідання журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми», де було обговорено питання щодо підсумків проведення конкурсу в областях та визначено переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу.

Відкрила засідання Ольга Флярковська, завідувач сектору соціально-педагогічної роботи відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту позашкільної освіти та виховної роботи ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», член центрального організаційного комітету ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі», яка привітала членів журі та побажала їм плідної та успішної роботи.

Олени Бондарчук, голова журі, завідувачка кафедри психології управління Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України озвучила порядок денний засідання журі та означила пропозицію щодо розгляду авторських робіт практичних психологів і соціальних педагогів.

На конкурс надійшли роботи з усіх куточків України. Практично всі розробки за актуальністю і змістом справили на членів журі надзвичайно позитивне враження. У плідній дискусії на основі експертних оцінок, протоколів і рецензій розробок сформовано пропозиції щодо переможців конкурсу.

Члени журі розглянули конкурсні авторські програми та визначили переможців і лауреатів серед практичних психологів і соціальних педагогів на підставі узагальнених протоколів.

Найближчим часом буде оголошено переможців Всеукраїнського конкурсу. Слідкуйте за новинами!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×