Генератори педагогічних ідей і новинок

 

 

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». Найкращі освітяни Хмельниччини упродовж кількох днів захищали свої проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, демонстрували практичні навички.

Конкурс об’єднав справді творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми досвідом педагогів, які несуть своїм учням не лише знання, а й надихають, зацікавлюють та мотивують до інтелектуального й духовного зростання в умовах Нової української школи.

Відтак, перемогу в 25-му за ліком конкурсі здобули:

  • Тимофійко Сергій Олегович, учитель Січенецького НВК Дунаєвецької ОТГ – номінація «Історія»;
  • Дякіна Інна Петрівна, вчитель ЗОШ №6 м. Кам’янець-Подільський – номінація «Зарубіжна література»;
  • Цимбал Інна Олександрівна, вчитель Шепетівського НВК №1 – номінація «Початкові школа»;
  • Джуглій Любов Степанівна, вчитель Хмельницького ліцею №17 – номінація «Образотворче мистецтво»;
  • Зима Наталія Володимирівна, вчитель Хмельницького технологічного багатопрофільного ліцею – номінація «Хімія».

Під час урочистого закриття обласного конкурсу, що відбулося у приміщенні Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кращих учителів краю привітали і вручили їм дипломи Оксана Ситницька, заступник голови облдержадміністрації; Тетяна Зеленко, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради; Олег Фасоля, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації; Віктор Очеретянко, ректор Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Анатолій Яримюк, голова обкому профспілки працівників освіти і науки.

Тепер на переможців у квітні цього року чекають фінальні випробування на всеукраїнському рівні, що пройдуть у Львові, Рівному, Дніпрі, Чернівцях та Білій Церкві.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×