Конкурсні комісії оголосили висновки

 

 13 травня 2016 року відбулося оголошення висновків конкурсних комісій щодо пропозиції до формування переліку підручників для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету.

Захід відбувся відповідно до Положення про конкурсний відбір проектів підручників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 25 грудня 2015 року № 1361 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 січня 2016 року за № 59/28189, та наказу Міністерства освіти і науки України від 05 лютого 2016 року № 78 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів» .

Представники видавництв, автори та співробітники Інституту модернізації змісту освіти взяли участь у заході.

Голови Конкурсних комісій повідомили присутніх про висновки комісій, зроблені на підставі результатів голосування загальноосвітніх навчальних закладів, здійсненого на Репозитарії Центру освітніх комунікацій.

Зазначені матеріали розміщені на офіційних веб-сайтах Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, Центру освітніх комунікацій.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×