Відбулась науково-практична конференція «Організація діяльності ліцеїстів в умовах воєнного стану»

 

17 травня 2024 року в межах проведення ІІІ (формувального) етапу експерименту на всеукраїнському рівні за темою «Розвиток креативної особистості в художньо-освітньому просторі ліцею мистецтв» (наказ МОН України від 30 серпня 2021 року № 942) на базі Херсонського Таврійського ліцею Херсонської міської ради відбулась науково-практична конференція «Організація діяльності ліцеїстів в умовах воєнного стану».

Метою конференції було висвітлення досвіду організації творчої діяльності ліцеїстів в умовах воєнного стану, узагальнення змісту, форм і методів експериментальної роботи з формування креативної особистості ліцеїстів.

Педагогічний і учнівський колектив ліцею вже третій рік поспіль успішно реалізує завдання програми експериментальної роботи. Аспектові результативності роботи педагогічного колективу в освітньому просторі Херсонського Таврійського ліцею в умовах воєнного стану й дистанційного навчання присвятила доповідь директорка Херсонського Таврійського ліцею Анжеліка Мельник.

Особливу увагу було приділено питанням проєктної діяльності педагогів і учнів як складової реалізації всеукраїнського експерименту та організації роботи творчих колективів у дистанційному форматі.

Виступи учасників конференції стали своєрідним звітом педагогів і учнів про науково-методичні й творчі досягнення перед широким загалом, захистом власної концептуальної позиції, реалізацією спільного проєкту, що проходить у форматі експериментальної роботи всеукраїнського рівня.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×