Підписано Меморандум про співпрацю між ДНУ “ІМЗО” та ФЛАУ

23 січня 2024 року в. о. президента Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ) Ольга Саладуха та директор ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти” Євген Баженков підписали Меморандум про співпрацю.

Взаємодія ФЛАУ та Інституту відкриває широкий простір для популяризації легкоатлетичного спорту серед молоді.

Меморандум передбачає довгострокове співробітництво в кількох напрямках:
– просування принципів і цінностей легкої атлетики, способу життя, який базується на фізичній активності
– залучення широких верств населення до фізичного, прикладного, патріотичного і всебічного розвитку особистості
– формування у громадян свідомої потреби у руховій активності
– проведення семінарів, конференцій, інформаційних заходів, змагань, фестивалів, спортивних свят з метою розвитку легкої атлетики
– інформаційно-просвітницька робота з популяризації та впровадження легкої атлетики в закладах освіти.

Особливо важливим є залучення Інституту модернізації змісту освіти до комплектації національних збірних команд студентів і учнів з різних видів спорту для участі у спортивних змаганнях, до проведення різноманітних фізкультурно-оздоровчих заходів серед молоді, допомога у видавництві науково-методичних матеріалів, посібників та рекомендацій.

Спільна робота ФЛАУ та Інституту модернізації змісту освіти обіцяє бути успішною та продуктивною. Разом підвищимо популярність спорту серед учнівської та студентської молоді, стимулюємо рухову активність та зміцнимо здоров’я української нації.

Джерело https://uaf.org.ua/2024/01/23/rozvytok-ta-populiaryzatsiia-lehkoi-atletyky-flau-ta-instytut-modernizatsii-zmistu-osvity-domovylys-pro-vzaiemodiiu/

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×