Оголошено фіналістів всеукраїнського конкурсу есе «Моя Україна» від Фонду Ріната Ахметова

 

21 грудня 2023 року оголошено фіналістів всеукраїнського конкурсу есе «Моя Україна» від Фонду Ріната Ахметова.

Список фіналістів оприлюднено на сайті Благодійної організації «Фонд Ріната Ахметова». Імена переможців буде оголошено 28 грудня 2023 року.

Конкурс есе «Моя Україна», до проведення якого Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у тісній співпраці з Благодійною організацією «Фонд Ріната Ахметова» долучається уже третій рік поспіль, розпочався 21 вересня, у День миру, і цьогоріч мав неабияку популярність та набув всеукраїнського масштабу.

До організаційного комітету конкурсу від учасників, учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вчителів та студентів І-ІІ курсів закладів фахової передвищої освіти, надійшло близько 4 тисяч робіт на теми: «Моя Україна майбутнього», «Війна. Моя історія», «Чому бути українцем/українкою – це моя суперсила?».

Для журі Конкурсу визначити кращих виявилось завданням надскладним, адже кожна робота – це особиста історія учасника, сповнена щирими переживаннями, емоціями, глибокими роздумами про майбутнє України, почуттям гордості усвідомлювати себе українцем/українкою.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×