Учитель року – у МОН нагородили переможців і лауреатів конкурсу

Попри виклики сьогодення освітяни продовжують працювати, шукають нові методи навчання та забезпечують якісну освіту. Перемоги і здобутки педагогів продемонстрував всеукраїнський конкурс «Учитель року». В умовах війни цей конкурс набуває ще більшої значущості, адже зараз важливо підтримувати вчителів, які транслюють цінності виховання.

Досвід учасників конкурсів «Учитель року — 2022» і «Учитель року — 2023» представлять на Всеукраїнській школі майстерності «Педагогічний стартап». Трансляція майстерок триватиме весь жовтень на YouTube-каналах «Учитель року» та «Видавнича корпорація Ранок».

Перший заступник міністра освіти і науки України Євген Кудрявець зустрівся з переможцями і лауреатами всеукраїнських конкурсів «Учитель року — 2022», «Учитель року — 2023», поспілкувався з ними про необхідні зміни в загальній середній освіті для підвищення її якості.

«Учителі є лідерами, що ведуть до майбутнього нові покоління. Одним із дев’яти ключових компонентів формули Нової української школи є вмотивований учитель, який має свободу творчості й розвивається професійно. Цей конкурс найбільше не про змагання, а про самих учителів, визнання професії та зусилля, про важливість роботи і ті сили, які ви щодня докладаєте заради успіху ваших учнів у навчанні», — зазначив Євген Кудрявець. Він також нагородив переможців конкурсу призами, а лауреати отримали почесні грамоти Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України.

Переможці всеукраїнських конкурсів «Учитель року — 2022», «Учитель року — 2023» отримали почесне звання «Заслужений вчитель України» на зустрічі освітян із Президентом України з нагоди Дня працівників освіти.

Джерело – сайт Міністерства освіти і науки України

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×