Підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Федерація бадмінтону України» та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти»

 

Сьогодні президентом Федерації бадмінтону Олексієм Дніпровим та директором ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Евгеном Баженковим підписано Меморандум про співпрацю між Громадською організацією «Федерація бадмінтону України» та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Предметом цього Меморандуму є встановлення партнерських відносин, розвиток довгострокової та ефективної співпраці Сторін, що здійснюється у форматі підготовки та реалізації спільних проектів та програм.

Напрями співпраці:

– Просування принципів і цінностей бадмінтону в Україні, створення способу життя, який базується на задоволенні від результатів фізичної активності, освітній та культурній складових варіативних модулів/ видів спорту, соціальній відповідальності та повазі до універсальних фундаментальних етичних принципів, виховання у населення почуття патріотизму, толерантності тощо.

– Залучення широких верств населення до фізичного, прикладного, патріотичного і всебічного розвитку особистості, регулярних оздоровчих занять та занять бадмінтоном, охоплення вчителів, викладачів, учнів/учениць та студентів/студенток фізкультурно-оздоровчими заходами та іншими формами роботи, що мотивуватиме їх бути свідомими та активними громадянами.

– Організація та проведення семінарів, конференцій, інформаційних заходів, змагань, фестивалів, спортивних свят та інших заходів з метою розвитку бадмінтону, поширення ідей реалізації бадмінтону серед освітян, оздоровлення, відпочинку та активного проведення дозвілля всіх вікових категорій населення, незалежно від їх соціального статусу.

– Проведення інформаційно-просвітницької роботи з популяризації та впровадження бадмінтону в заклади освіти, здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності з основ збереження здоров’я, сприяння формуванню відповідального ставлення до власного здоров’я громадян.

Першим кроком реалізації меморандуму стане практичний семінар «НУШ: упровадження варіативних модулів «Бадмінтон», «Падел», «Піклбол», «Настільний теніс» в освітній процес та гурткову роботу закладів загальної середньої освіти» для вчителів та викладачів фізичної культури/фізичного виховання.

Семінар відбудеться 15 травня 2023 о 14:00 у м. Київ, вул. Кіото, 25 у KYIV RACKET SPORTS PARK.

Джерело: Федерація бадмінтону Украни/Ukrainian badminton federation

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×