Досвід цифровізації освіти обговорили на триденному онлайн-марафоні

 

З 10 по 12 квітня 2023 року було проведено Всеукраїнський марафон «Цифровізація освіти: практичний досвід для подолання освітніх втрат».

Триденний марафон об’єднав більше тисячі учасників. Педагоги, які долучилися до марафону, вивчали педагогічний досвід, отримували поради від вчителів-новаторів та взяли участь в онлайнових тренінгах.

Теми, які розглядалися, були присвячені роботі вчителя в хмаро орієнтованому середовищі, освітнім інноваціям, штучному інтелекту та доповненій реальності.

Захід проведено в межах Програми спільної діяльності з МОН України Інститутом цифровізації освіти НАПН України та ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти».

З вітальними словами до учасників Марафону «Цифровізація освіти: практичний досвід для подолання освітніх втрат» звернулися: Олександр Ляшенко, Академік-секретар Відділення загальної середньої освіти і цифровізації освітніх систем НАПН України; Світлана Литвинова, в.о. директора Інституту цифровізації освіти НАПН України.

У перший день марафону вчителі-практики презентували свій досвід з використання цифрових технологій на різних освітніх платформах. Другий день Всеукраїнського марафону було присвячено роботі вчителів в хмаро орієнтованому середовищі, а третій – освітнім інноваціям, штучному інтелекту та доповненій реальності. Зокрема, учасникам запропонували пройти онлайновий тренінг на тему «Контент з доповненою реальністю в освітній практиці вчителя» (організатор тренінгу – Світлана Литвинова).

Запис Всеукраїнського марафону «Цифровізація освіти: практичний досвід для подолання освітніх втрат» 

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×