Перевірено 223 творчі роботи учасників ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

У когорті видатних діячів української культури Тарас Шевченко посідає особливе місце. Безсумнівно, це одна з найвідоміших постатей українського народу. І ми, українці, згадуємо геніальну, нетлінну творчість Великого Кобзаря, вшановуючи його ім’я різними творчими подіями. Одним з таких щорічних заходів є Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!».

Згідно зі спільним наказом Міністерства освіти і науки України і Міністерства культури та інформаційної політики України від 17.03.2023 № 297/122 «Про організацію та проведення 4-го (підсумкового) етапу ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» з 22 до 25 березня 2023 року Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» було організовано перевірку робіт конкурсантів у двох номінаціях: «Література» та «Історія України і державотворення».

На розгляд фахового журі, до складу якого увійшли науковці, вчителі-практики, методисти з різних регіонів України, було надано 223 творчі роботи учасників на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!».

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської творчості журі визначили по 27 переможців у кожній номінації, список яких буде затверджено наказом Міністерства освіти і науки України.

Авторів-переможців Конкурсу можна з гордістю назвати майбутнім нашої країни. Тож бажаємо конкурсантам, нашій творчій молоді, яка в такий нелегкий для України час досліджує героїчне минуле та сьогодення, подальших творчих успіхів та перемог.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×