Підвищення якості підготовки фахівців у закладах фахової передвищої та вищої освіти обговорили на всеукраїнській науково-практичній конференції

Днями на базі Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування» та Чернівецького індустріального фахового коледжу відбулась онлайн-нарада Всеукраїнської спілки голів обласних методичних об’єднань викладачів української філології та провідних фахівців галузі. У межах заходу також було організовано Всеукраїнську науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Новий науково-освітній простір з огляду підвищення якості підготовки фахівців у закладах вищої та фахової передвищої освіти».

З вітальним словом до учасників звернулись Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет; заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов; заступник директора ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Микола Хоменко; ректор Національного університету водного господарства та природокористування Віктор Мошинський.

Учасниками наради та конференції стали освітяни, науковці, представники галузевих структурних підрозділів України та зарубіжжя. До обговорення були запропоновані актуальні питання освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти, зокрема: модернізація мовно-літературної освіти; тенденцій сучасної філологічної науки в контексті розвитку національної свідомості; удосконалення професійної компетентності викладачів за умов змішаного та дистанційного навчання тощо.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×