Визначено фіналістів Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2023»

Експертна рада відбіркового етапу оцінила змістову частину аплікаційних форм, заповнених учасниками, та визначила імена фіналістів Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2023».

Наступним етапом Відбору стануть відеоуроки за темою «Вступ у мій предмет», які розкриють унікальність й важливість предмета, його практичну значимість для здобувачів освіти. Фінальний етап відбудеться з 19 по 29 березня, а результати будуть оприлюднені 14 квітня 2023 року на сайті ІМЗО.

До того ж, фіналістам Відбору запропонують пройти онлайн STEM-тренінги, які буде організовано з 13 по 18 березня. Передбачено отримання відповідних сертифікатів.

Довідково. 

Організатором Відбору є громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2023» проводиться в дистанційній формі відповідно до Регламенту з навчальних предметів, які реалізовуються в закладах загальної середньої освіти України.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×