Відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з біології 2022/2023 навчального року

Днями на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з біології, що стартувала в листопаді 2022 року відкриттям реєстрації учасників.

На Інтернет-олімпіаду зареєструвалося 1363 учні, серед них – 336 учнів 11 класу, 396 учнів 10 класу, 631 учень 9 класу. Загальна кількість учасників першого (відбіркового) етапу становила 478 учнів з 19 областей та міста Києва.

У другому (фінальному) етапі олімпіади, який відбувся в очній формі з використанням дистанційних технологій та з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні, запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, взяли участь 42 учні.

Завдання фінального етапу,  розроблені в Google Forms, складалися з трьох частин – тестів групи А (з однією правильною відповіддю та на встановлення відповідностей), тестів групи Б (тестів із множинною відповіддю та ускладнених завдань на встановлення відповідностей), біологічних задач (група В). На виконання завдань кожної групи учасникам відводилося 40 хвилин. Між виконанням завдань різних груп були 15-хвилинні перерви.

По завершенню члени журі розпочали розбір завдань, що викликали найбільше запитань, проте повітряна тривога завадила цій роботі. Охочі учасники фіналу долучилися до онлайн-розбору завдань ввечері  18 і 20 лютого.

Переможцями стали 21 учень 9-11 класів.  Результати розміщено на сайті Волинського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти http://vippo.org.ua/view_news.php?id=3727

 

За матеріалами сайту ВОІППО.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×