Відбувся фінальний етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з астрономії 2022/2023 навчального року

З 8 по 10 лютого 2023 року в м. Львові на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу проходив ІІ (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської інтернет-олімпіади з астрономії.
Із 151 учасника І (заочного) етапу інтернет-олімпіади у ІІ (фінальний) етап вийшло 12 учасників, але, з огляду на ситуацію в країні, у фінальних змаганнях змогли взяти участь 9 учасників.

З вітальним словом перед учасниками змагань виступили Іван Собко – заступник голови Львівської ОВА, Олег Паска – директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА, Богдан Мелех – голова журі Всеукраїнської інтернет-олімпіади, доктор фізико-математичних наук Львівського національного університету імені Івана Франка, Мар’ян Добосевич – директор Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка, які наголосили, що в умовах в яких опиналась наша країна, неабиякого значення набувають знання в таких галузях як астрономія та фізика, бо саме компетентності, яких набувають учасники в процесі вивчення цих предметів стають надважливими і наднеобхідними в умовах війни, тому побажали учасникам успіхів і подальших перемог, бо наразі учасники вже є переможцями.

Враховуючи ситуацію в країні, фінальний етап змагань проходив з дотриманням відповідних заходів  безпеки: всі тури змагань проходили у повністю пристосованому укритті. Саме наявність сучасного, облаштованого укриття дало можливість організаторам проводити конкурсні змагання учасників олімпіади без огляду на наявність чи відсутність повітряних тривог.

Переможцями Всеукраїнської інтернет-олімпіади стали 4-и учасники: Андрій Загіка – учень 9 класу Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1 місце), Діана Зазубик – учениця 11 класу Ліцею № 5 Івано-Франківської міської ради (1 місце), Аліна Оленюк та Уляна Суслик – учениці 9 класу Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка (2 і 3 місце відповідно).

Усі учасники Всеукраїнської Інтернет-олімпіади з астрономії нагороджені відповідними дипломами та отримали цінні подарунки від Noosphere/Ноосфера.

Отже, Всеукраїнська учнівська Інтернет-олімпіада з астрономії відбулася! В добру путь!

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×