Підписано Меморандум про співробітництво між Громадською організацією «Інститут професійних кваліфікацій» та Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти»

 

Директори громадської організації «Інститут професійних кваліфікацій» Родіон Колишко та Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков підписали Меморандум про співробітництво.

Метою Меморандуму є об’єднання зусиль у сфері розвитку професійної освіти та забезпечення підготовки кваліфікованих кадрів для економіки України на засадах публічно-приватного партнерства.

Серед основних напрямків співпраці визначено:

  • підвищення якості професійної (професійно-технічної) освіти, у тому числі шляхом створення та поширення сучасних освітніх матеріалів для цифрової освіти;
  • створення умов для розвитку цифрової платформи «Світ професій» для впровадження сучасних цифрових технологій в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти;
  • розвиток системи професійної орієнтації дітей, молоді та дорослих, спрямованої на залучення більшої кількості населення до професійної (професійно-технічної) освіти.

Також заплановано розробку сучасних освітніх та навчально-методичних матеріалів для професійної (професійно-технічної) освіти. Реалізуватимуться спільні експериментальні дослідження.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×