Оголошено результати ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови

 

26 грудня 2022 року оголошено результати ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови. З-понад 34 тисяч учасників, які зареєструвалися для участі в марафоні, 10 362 учасника виконали завдання чотирьох етапів марафону.

Фіналістів та переможців мовного марафону привітала заступник директора освітньої платформи HUMAN Школа та член організаційного комітету ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови Вікторія Савенець. Вона зазначила, що фінішу дісталися найвитриваліші та найцілеспрямованіші учасники, які успішно пройшли всі етапи марафону, підтвердили свої знання української мови, дізналися нового під час виконання завдань.

Своїми враженнями поділився голова творчої групи вчителів та викладачів зі складання тестових завдань ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови Олександр Авраменко. Він зауважив, що цього року учні набагато краще справилися із завданнями, а особливо успішно з тестовими завданнями справилися учні 3 та 4 класів. Як і раніше, він проаналізував помилки, що були допущені учасниками при виконанні тестових завдань. Пан Олександр порадив учасникам наступного марафону: «Виконуючи завдання, не вагайтеся, не лінуйтеся, розгорніть книжку, скористайтеся онлайн-ресурсами, порадьтеся з учителем. Адже конкурс націлений і на знання, і на уміння здобувати знання».

Відеозапис оголошення результатів ІІІ Всеукраїнського відкритого марафону з української мови.

Довідково

Рейтингова таблиця з результатами марафону.

ІІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови проведено з 11 листопада по 4 грудня 2022 року в дистанційній формі. Його учасники виконували завдання чотирьох тематичних етапів: «Культура слова (лексикологія, фразеологія)», «Граматика (синтаксис, морфологія, словотворення)», «Правопис (орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія)» та «Робота з текстом».

Організатори Марафону: Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», компанія освітніх технологій «Хьюман».

Детальніше про Марафон на платформі HUMAN https://www.human.ua/iii-marathon.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×