Запрошуємо потенційних авторів/укладачів долучитися до розроблення проєктів модельних навчальних програм для адаптаційного циклу (5-6 класи) для спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку

 

Запрошуємо потенційних авторів/укладачів долучитися до розроблення проєктів модельних навчальних програм для адаптаційного циклу (5-6 класи) для спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку.

Просимо врахувати методичні рекомендації для розроблення проєктів модельних навчальних програм (лист директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти  Міністерства освіти і науки України від 29.12.2021 № 4/272-вн-21).

Звертаємо увагу, що комплект матеріалів для розгляду питання щодо надання проєктам модельних навчальних програм грифів Міністерства освіти і науки України авторам/укладачам необхідно подати до 07 лютого 2022 року до Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» (вул. Митрополита Василя Липківського, 36, каб. 201, м. Київ, 03035).

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×