Проведено робочу зустріч з міжнародними донорськими організаціями

 

11 листопада 2021 року в Міністерстві освіти і науки України відбулася робоча зустріч з представниками міжнародних донорських організацій. Учасники обговорили напрямки співпраці з реалізації державної політики у сфері професійної орієнтації учнів. Також було презентовано Всеукраїнський проєкт із профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

Заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук наголосив на важливості реалізації стратегії державної політики у сфері професійної орієнтації учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Про комплекс заходів з професійної орієнтації в закладах освіти, що будуть реалізовані до 2024 року, поінформував директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков. Він зазначив, що інститутом створено профорієнтаційну платформу, на якій можна здійснити віртуальні екскурсії до підприємств та державних установ, пройти профорієнтаційне тестування та отримати консультації кар’єрного радника.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×