Нагороджено переможців VII конкурсу наукових статей «Мистецтво жити разом – 2021»

 

29 жовтня у міжнародному культурному центрі «Сяйво» відбулося урочисте нагородження переможців VII конкурсу наукових статей «Мистецтво жити разом» за темою «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів».

Переможців привітали Надзвичайний та Повноважний Посол України, український дипломат Ігор Турянський, голова міжнародного культурного центру «Сяйво» Володимир Сергійчук та заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов.

Переможці Конкурсу:

Номінація “Аспірантура”

1 місце – Ведернікова Анна, стаття на тему «Роль громадських організацій у протидії булінгу».

2 місце – Погорєлова Ольга, стаття на тему «Роль громадських організацій у протидії стигматизації та дискримінації людей, які живуть з ВІЛ».

Номінація “Бакалаврат”

1 місце – Плісік Ірина, стаття на тему «Правове регулювання соціального захисту малозабезпечених сімей в Україні:  поєднання державних механізмів та інститутів громадянського суспільства».

2 місцеМасон Павлина, стаття на тему «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розпусти та виникненню конфліктів».

Номінація “Магістратура”

1 місце – Любарець Олег, стаття на тему «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні упередженому ставленню до молодих людей із поведінковими адикціями».

2 місце – Найда Віталій, стаття на тему «Використання поліцією допомоги громадськості у протидії кримінальним правопорушенням».

Номінації:

“Аспірантура”

1. Голуб Вікторіястаття на тему «Комунікативний паспорт пластуна в драматичних творах Спиридона Черкасенка».

2. Деденєв Олександрстаття на тему «Методи формування громадянської відповідальності учнів основної школи на уроках трудового навчання».

3. Рішко Людмила«Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів».

“Бакалаврат”

1. Страшненко Юліястаття на тему «Особистість, громадські організації, мовна політика – важливі фактори».

2. Козлова Анастасіястаття на тему «Уособлення колоніалізму XIX століття у романі А. Кримського «Андрій Лаговський».

3. Топчій Д. стаття на тему «Роль неурядових організацій у боротьбі проти ромофобії в Україні у другій половині 2010-х рр».

“Магістратура”

1.Огороднік Маріястаття на тему «Мотивація досягнення християн різних конфесій як інструмент налагодження взаємодії».

2. Малецька Юліястаття на тему «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів».

3. Кирпичова Алісастаття на тему «Роль організацій громадянського суспільства у запобіганні розбрату та виникненню конфліктів».

Учасники, які посіли перше місце, отримали у подарунок планшети. За друге місце учасникам подарували бездротові навушники. Номінантів конкурсу нагородили фітнес-браслетами. Найкращі статті будуть опубліковані у міжнародних виданнях.

Організатори Конкурсу: Міжнародний культурний центр “Сяйво”, ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×