STEM-освіта у 2021-2022 навчальному році: актуальні питання та перспективи розвитку

 

18 серпня 2021 року на платформі «Всеосвіта» відбувся Всеукраїнський науково-практичний онлайн-семінар «STEM-освіта у 2021-2022 навчальному році: актуальні питання та перспективи розвитку».

Учасники заходу, а це понад 800 осіб, мали можливість обговорити актуальні питання розвитку STEM-освіти в Україні та  ознайомитися з проблемами і ресурсами професійного розвитку педагогічних працівників з питань STEM-навчання.

Організатори онлайн-семінару в свою чергу презентували досвід роботи відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», методичні рекомендацій щодо розвитку STEM-освіти в закладах освіти та результати дослідження «Ефективність освітніх процесів в умовах модернізації освітньої галузі. Стан розвитку STEM-освіти».

З доповідями виступили: Олена Патрикеєва, начальниця відділу; Оксана Лозова, завідувачка сектору науково-методичного забезпечення STEM-освіти; Ірина Василашко, завідувачка сектору інноваційних форм та методів діяльності педагогічних працівників; Валентина Черноморець, завідувачка сектору досліджень освітніх процесів та Ірина Василенко, наукова співробітниця відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Переглянути матеріали онлайн-семінару можна на платформі «Всеосвіта»: https://vseosvita.ua/seminar/8 / на ютуб-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=6nUQ7s242sE / на сторінці у фейсбук «Відділ STEM-освіти ІМЗО».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×