Підсумки засідання журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми»

 

30 квітня 2021 року у ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» в онлайн-форматі відбулося засідання журі ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми».

Конкурс проводиться з метою виявлення та поширення кращого досвіду, оптимізація інноваційної діяльності працівників психологічної служби, підвищення професійної компетентності, якості програм, реалізації творчого потенціалу, престижності професії практичних психологів та соціальних педагогів.

Змагання традиційно відбуваються у три етапи: районний, міський; обласний, Київський міський; Всеукраїнський.

На засіданні було обговорено питання щодо визначення переможців серед авторів програм, які були оцінені та рекомендовані експертами, як номінанти на перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми».

Загалом учасниками третього етапу конкурсу стали 47 практичних психологів і соціальних педагогів, які надіслали на ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу 33 авторські програми. Практичні психологи і соціальні педагоги продемонстрували досвід та професійні ідеї, майстерність у розробленні авторських програм. Автори програм засвідчили, що вони постійно знаходяться у творчому пошуку інтерактивних сучасних і актуальних методів, застосовують новаторські методи, прийоми, засоби навчання.

Журі конкурсу відібрало 6 програм-лідерів за даною номінацією.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×