Бути електрогазозварником престижно – це доводять конкурсанти фінального етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

 

В сучасних умовах потреба в робітниках, які мають професію електрогазозварник має тенденцію до зростання. Варто лише поглянути, скільки довкола нас зварених з металу виробів, щоб зрозуміти, яке значення мають ці фахівці для суспільства.

Не останню роль в популяризації професії електрогазозварник відіграють конкурси фахової майстерності.

Два дні поспіль тривали змагання з виконання завдань ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник». Учасники продемонстрували рівень знань з професійно-теоретичної підготовки 3 кваліфікаційного розряду шляхом онлайн-тестування та виконання завдання практичного туру, а саме: виконували зварювання стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторовому положенні методом 135 (дугове зварювання металевим плавким електродом у середовищі активних газів) на спеціально оснащеному робочому місці, що виконувалось відповідно до вимог технологічного процесу зварювання (WPS).

Приємно зазначити, що серед конкурсантів була чарівна представниця слабкої статі – учасниця з Черкаської області.

 

Засідання журі з підведення підсумків та визначення призерів відбудеться на базі Навчально-практичного центру зварювальних технологій Головинського вищого професійного училища нерудних технологій після надходження посилок із виконаним завданням.

Чекаємо на результати змагань…

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×