ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Електрогазозварник» розпочато

 

19 квітня 2021 року відбулося відкриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник».

В Конкурсі беруть участь представники 25 регіонів України, які є переможцями попереднього регіонального етапу

 

 

В онлайн-режимі конкурсантів привітав заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук, який зазначив, що зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато – довговічність та стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Він побажав учасникам змагань успіху та жаданих результатів.

В перший день змагань за програмою Конкурса відбувся теоретичний тур, що передбачав виконання тестового завдання на ПК всіма учасниками одночасно в режимі відеоконференції Googl Meet.

Далі конкурсанти по підгрупах виконують завдання практичного туру в режимі постійного відеозв’язку з журі.

 

Для виконання конкурсних завдань практичного туру всім учасникам були направлені опечатані посилки з практичним завданням (дві пластини для зварювання з відповідним гравіруванням), а також з пакетами і пломбами для фіксації результатів виконання завдань.

Практичний тур передбачає зварювання стикового з’єднання пластин з низьковуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторовому положенні методом 135 (дугове зварювання металевим плавким електродом у середовищі активних газів) на спеціально оснащеному робочому місці. Зварювання виконується відповідно до вимог технологічного процесу зварювання (WPS).

Чекаємо результатів конкурсних змагань.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×