Для конкурсантів Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика провели навчальний онлайн-воркшоп

 

24 лютого 2021 року для конкурсантів Всеукраїнського відкритого марафону з української мови імені Петра Яцика відбувся навчальний онлайн-воркшоп у форматі відеотрансляції на Youtube-каналі.

Участь у заході взяли: Олена Артеменко, начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи ДНУ “ІМЗО”; Юлія Вознюк, представниця виконавчої дирекції МБФ “Ліга українських меценатів”; Наталія Баришпольська, директорка Smart Foundation; Вадим Хівренко, проєктний менеджер компанії HUMAN.

Під час воркшопу конкурсанти мали змогу дізнатися про проходження марафону в дистанційному форматі, а також поставити свої питання організаторам та партнерам заходу.

Також під час онлайн-заходу був проведений тренінг з використання освітньої системи HUMAN у рамках марафону з української мови імені Петра Яцика.

Переглянути онлайн-воркшоп можна за посиланням: https://youtu.be/d5Fz8pUehhM

Нагадаємо, що цьогорічний Конкурс з української мови імені Петра Яцика відбудеться в онлайн-формі на освітній платформі HUMAN, що безоплатно надається партнерами Конкурсу ТОВ «Еволюшн Груп».

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×