Оголошено конкурсний відбір кандидатів до складу сектору НМР та НМК

 

Про конкурсний відбір членів сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України та науково-методичної комісії з інноваційної діяльності сектору дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти та виховання Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України.

Сектор НМР та НМК формуються з представників центральних органів виконавчої влади, роботодавців та їх об’єднань, закладів освіти усіх форм власності, наукових установ, Національної академії наук України та галузевих національних академій наук, професійних асоціацій, міжнародних експертів, які мають науковий ступінь у відповідній галузі знань або досвід фахової роботи в галузі не менше 10 років, на строк не більше ніж три роки.

Перелік документів, що подаються для участі у конкурсному відборі:

заява;

біографічна довідка (резюме);

мотиваційний лист;

копії документів, що засвідчують наявність наукового ступеня та вченого звання або завірені копії документів, що засвідчують досвід фахової роботи в галузі не менше 10 років.

Подання документів претендентів до складу сектору НМР та НМК здійснюється з 22 січня по 17 лютого 2021 року за адресою: 03035,
м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 36, каб. 212, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» або електронною поштою на адресу: vchytel@imzo.gov.ua або kijanolga7@ukr.net (тел. для довідок: (044) 248-18-12, 067-568-67-46, Кіян Ольга Іванівна, завідувачка сектору експериментальної педагогіки відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи).

Конкурсна комісія проводить конкурсний відбір кандидатів до складу сектору НМР та НМК до 1 березня 2021 року.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×