До уваги юних дослідників галактик і Всесвіту в цілому

 

З метою формування команди України у Глобальному е-змаганні з астрономії та астрофізики (Global e-Competition on Astronomy & Astrophysics, GeCAA) запрошуємо до участі в ІV етапі дистанційних відбірково-тренувальних зборів найкращих знавців небесних тіл та фізичних явищпереможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії 2020 року, які були включені в заявки від усіх регіонів України, Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка. 

Нинішній захід – це цьогорічна альтернатива Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики, яка була відмінена у зв’язку з пандемією COVID-19. 

Змагання передбачається провести в он-лайн режимі з 20 до 26 серпня і складатимуться з двох етапів: індивідуального та командного. 

Відбірково-тренувальні збори не мають офіційного статусу та будуть проведені за ініціативи членів журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії та керівників команд-учасників Міжнародних астрономічних олімпіад минулих років, а також волонтерами на громадських засадах. Результати цих зборів не впливатимуть на квоту регіонів на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з астрономії 2020-2021 рр., не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до закладів вищої освіти, а переможці зборів та учасники Глобального е-змагання з астрономії та астрофізики не можуть претендувати на призначення їм стипендій Президента України.

Детальніше з умовами проведення GeCAA можна ознайомитись за посиланням: http://www.ioaastrophysics.org/gecaa/ 

Реєстраційна форма: 

https://docs.google.com/forms/d/120pIcYJa71m1eY8akrIRd-gl_n3zsUhKZPlbVq7Mnjk/viewform?edit_requested=true

Звертаємо увагу про можливі зміни у заході.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×