І дистанційній Всеукраїнській олімпіаді з програмування бути!

 

Запрошуємо до участі у І дистанційній Всеукраїнській олімпіаді з програмування, що орієнтовно відбудеться з 24 по 26 липня 2020 року.

На змаганнях чекаємо переможців ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики 2020 року, які були заявлені областями для участі у ІV етапі. 

Основною метою олімпіади з програмування є відбір потенційних учасників у цьогорічних Міжнародній олімпіаді з інформатики та Європейській олімпіаді з інформатики серед юніорів. Найкращі 10 учасників, які народилися не раніше 1 січня 2005 року, будуть запрошені на Відбірково-тренувальні збори для участі у Європейській олімпіаді з інформатики серед юніорів (EJOI). Передбачається, що збори відбудуться з 9 по16 серпня 2020 року очно.

Інформацію щодо строків проведення Олімпіади, складу журі, оргкомітету, експерта-консультанта, координатора та участі у зборах загалом буде опубліковано пізніше.

Нагадаємо, що Міжнародну олімпіаду з інформатики заплановано провести онлайн у кінці вересня, а Європейська олімпіада з інформатики серед юніорів, найімовірніше, відбудеться з 1 по 7 вересня 2020 року.

Олімпіада не має офіційного статусу та буде проведена членами журі Всеукраїнської олімпіади з інформатики та волонтерами на громадських засадах. Результати цієї олімпіади не впливатимуть на квоту регіонів на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики 2020-2021 рр., не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до закладів вищої освіти та переможці олімпіади не можуть претендувати на призначення стипендій Президента України.

Більше про Олімпіаду та правила її проведення можна знайти за посиланням: https://oi.in.ua/uoi2020, а також у телеграм-каналі: https://t.me/uoi2020

Реєстраційна форма: https://forms.gle/ARMxPJe23ozULAut8

Звертаємо увагу про можливі зміни у заході в проведенні міжнародних змагань у зв’язку з пандемією у світі COVID-19.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×