Школа майстерності «Педагогічний стартап» за результатами всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

З метою популяризації досвіду учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у партнерстві з видавництвом «Ранок» проводить всеукраїнську школу майстерності «Педагогічний стартап».

Спікери школи – учасники всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» в номінаціях «Географія», «Образотворче мистецтво», «Українська мова та література», «Фізика» – говоритимуть про сучасні тенденції викладання, нові підходи до навчання, поділяться лайфхаками, які зроблять освітній процес більш ефективним та цікавим для учнів.

Заходи школи відбуватимуться в дистанційному форматі протягом жовтня 2024 року, щовівторка та щочетверга, початок – о 15:00 (програма школи).

Педагогічні працівники, які до 14 години 08 жовтня 2024 року зареєструються за покликанням, отримають доступ до тестів школи та сертифікат про підвищення кваліфікації.

Після завершення роботи школи майстерки будуть доступні для перегляду на ютуб-каналах «Учитель року» та «Видавнича корпорація Ранок».

 

Джерело – сайт Міністерства освіти і науки України

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×