Зустріч Міністра освіти і науки України з колективом ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»

 

2 вересня 2021 року відбулася зустріч Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета з колективом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Міністр привітав присутніх із початком нового навчального року. Він наголосив, що 30-й рік незалежності України є особливим і водночас відповідальним для освітян. Триває процес удосконалення змісту освіти і методів навчання, створюється сучасна навчально-методична література, впроваджуються інформаційно-комунікаційні технології в освітній процес.

 

Міністр подякував колективу Інституту за відповідальність,  наполегливість та ініціативність. Разом із директором Інституту Євгеном Баженковим він вручив державні нагороди. За вагомий внесок у розвиток сучасної освіти орденом «За заслуги» І ступеня нагороджено Юрія Завалевського. Орденом княгині Ольги відзначено Лідію Дименко.

Євген Баженков зазначив, що колектив має великий потенціал і є авангардом розвитку освіти.

До присутніх звернувся голова Вченої ради Інституту Юрій Сафонов, який подякував Міністру за підтримку ініціатив Інституту та запевнив у готовності до об’єднання зусиль для досягнення реальних змін у реформі галузі.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×