Проведено Х Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2024»

 

З 12 березня по 13 травня 2024 року в рамках реалізації інноваційного освітнього проєкту на всеукраїнському рівні за темою «Розвиток підприємницької компетентності здобувачів освіти» (наказ МОН від 06.11.2023 № 1371) відбувся Х Всеукраїнський бізнес-турнір «Стратегія фірми-2024».

Бізнес-турнір проведено під егідою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України. Співорганізаторами заходу традиційно були Компанія інтелектуальних технологій та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

Бізнес-турнір є надзвичайно важливим заходом для української спільноти та сприяє розвитку бізнес-культури в Україні. Він стимулює підприємницьку активність та креативність, спонукаючи учасників досліджувати нові підходи до управління та розвитку своїх проєктів. Це дозволяє не лише підвищити рівень фінансової грамотності та підприємницької компетентності української молоді, батьків та освітян, але й стимулює економічний зріст країни в цілому.

Незважаючи на те, що вже другий рік поспіль він відбувається в умовах воєнного стану, організаторам заходу вдалося зберегти високий рівень зацікавленості та залучити значну кількість учасників. Так, у 2024 році в Бізнес-турнірі зареєструвалися бажаючі з 25 регіонів України (у т.ч. м. Київ, Донецька, Луганська область) і 6-ти зарубіжних країн (США, Кіпр, Чехія, Польща, ФРН, Швейцарії), в яких тимчасово перебувають українські студенти та учні. Найбільша кількість зареєстрованих була з Кіровоградської, Київської, Дніпропетровської, Харківської, Львівської, Черкаської, Одеської, Миколаївської, Рівненської областей та м. Києва.

Загалом, у заході взяли участь 1282 учасника, які сформували 988 команд. Найбільш чисельною стала учнівська ліга, але гарячими і наполегливими були всы ліги – студентська, наставників та сімейна. Учасники представили понад 1075 закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) і вищої освіти. Серед учасників Бізнес-турніру – 633 учнів, 487 студентів, 124 вчителя/викладача, 22 родини з понад 80 міст і містечок та 117 сіл України.

До фіналу Бізнес-турніру успішно дійшло 70 команд (106 учасників), у т.ч. команди з Донецької, Херсонської, Запорізької, Харківської областей та із-за кордону – США і Кіпру.

Щиро вітаємо переможців, які в умовах надзвичайно жорсткої економічної та інституційно-політичної кризи, відтвореної у симуляції ViAL+, змогли пройти все змагання і втриматися на плаву. А криза у фіналі була не тільки з падіннями попиту, а й політичними змінами урядів, популістськими і різкими змінами економічних умов, революціями. Учасників не змогли збити з курсу жодні перешкоди.

Переможцями ювілейного Х Х Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2024» є:

1 місце Учнівська ліга – Бевзенко Даниил Сергійович (м. Кропивницький, Кіровоградська область).

2 місце Учнівська ліга – Кривенко Нікіта Олександрович (м. Ніжин, Чернігівська область).

3 місце Учнівська ліга – Ляскало Поліна Романівна (с. Петрівка, Полтавська область).

1 місце Студентська ліга – Антоненко В’ячеслав Станіславович (Київ).

2 місце Студентська ліга – Єгор Басюк Юрійович (Famagusta, Cyprus).

3 місце Студентська ліга – Керницький Богдан Русланович (Рівненська область).

1 місце Ліга наставників – Гуршал Олександр Леонідович (м. Світловодськ, Кіровоградська область).

2 місце Ліга наставників – Полях Сергій Сергійович (м. Черкаси, Черкаська область).

3 місце Ліга наставників – Молибога Микола Михайлович (Чернігівська область).

1 місце Сімейна ліга – Антоненко Юлія Григорівна (с. Студеники, Київська область).

2 місце Сімейна ліга – Ковтун Вероніка Віталіївна (м. Золочів, Харківська область).

3 місце Сімейна ліга – Боброва Анастасія Юріївна (м. Краматорськ, Донецька область).

Нагородження переможців відбулося під час прямої трансляції у Zoom та Youtube на сторінці «Всеукраїнський бізнес-турнір “Стратегія фірми”», що дозволило всім бажаючим приєднатися до свята бізнес-талантів. Вітаємо переможців!

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×