Проведено Науковий форум «Механізми трансформації освітніх технологій в умовах інтеграції України до європейського простору»

У рамках міжнародного науково-педагогічного стажування 22-26 січня 2024 року проведено Науковий форум «Механізми трансформації освітніх технологій в умовах інтеграції України до європейського простору». Організаторами Форуму виступили:

  • Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти»;
  • Громадська організацієя «Всеукраїнська асоціація Авторська школа в Україні»;
  • Інститут розвитку освіти і науки «Wiedza» в Любліні;
  • Академія суспільних наук Вінцентія Поля у м. Люблін (Польща).

Метою стажування було ознайомлення з історією розвитку та діяльністю Академії суспільних наук імені В. Поля в Любліні та Комплексу економічних шкіл А. і Ю. Веттерів, особливостями реалізації освітніх програм, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду впровадження психолого педагогічних практик у роботи зі здобувачами освіти, набуття знань з використання практик соціально-емоційного навчання, віртуальної та доповненої реальності, вивчення моделей міжкультурних і транскультурних комунікативних освітніх процесів, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів, поглиблення співпраці в академічній та науковій галузі між Україною та Республікою Польща.

Учасники Форуму отримали сертифікати.

Державну наукову установу «Інститут модернізації змісту освіти» на Форумі представили:

  • Юрій Завалевський, Перший заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» (доповідь «Розвиток професійної майстерності педагога як здатність інтегрування в європейський простір освіти»;
  • Світлана Кириленко, начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи (доповідь «Стратегічні вектори розвитку НУШ в парадигмі інтеграційних процесів сучасної освіти»;
  • Ольга Кіян, завідувачка сектору експериментальної педагогіки відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи (доповідь «Новий формат професійного розвитку вчителя-новатора за європейськими стандартами».
Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×