Надано грифи навчальним посібникам для підготовки кваліфікованих робітників з професій, що є пріоритетними на ринку праці

24 березня 2023 року відбулося засідання експертної комісії з професій будівництва, житлово-комунального господарства, деревообробки, виробництва меблів та целюлозно-паперової промисловості. Комісією було розглянуто два рукописи для закладів професійної (професійно-технічної) освіти: «Технології комплексного обслуговування і ремонту будинків» (авт. Турецька Н.В., Беньовська Г.О., Микитюк С.М., Вишневська С.А.), роботу презентували авторський колектив Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області на чолі з директором Світланою Микитюк; «Сучасні системи облицювань будинків і споруд» (авт. Остапченко Т.), авторка самостійно презентувала свої напрацювання.

Дані навчальні посібники використовуватимуться для підготовки кваліфікованих робітників з професій, що є пріоритетними на ринку праці: Робітник з комплексного ремонту та обслуговування будинків; Штукатур; Маляр; Тесляр; Монтажник санітарно-технічних систем та устаткувань; Монтажник систем утеплення будівель; Монтажник гіпсокартонних конструкцій; Опоряджувальник будівельний; Штукатур-плиточник-лицювальник.

Вищезазначені навчальні посібники отримали позитивні відгуки експертів та членів комісії.

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×