Перевірено роботи фіналістів ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

З 2 по 4 березня 2023 року Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» організовано перевірку робіт фіналістів ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Роботи перевіряли фахівці рідної мови на чолі з науковим співробітником Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка Національної академії наук України, кандидатом філологічних наук Дмитром Дроздовським.

Членів журі привітали Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь та перший заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Завалевський. Вони побажали успішної роботи у виявленні гідних переможців ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Журі перевірило 675 робіт та визначило переможців. Результати конкурсу  будуть затверджені наказом Міністерства освіти і науки України.

«Це був особливий конкурс, бо ми перемогли страх і вже ніколи ворог не завадить нам на шляху до Перемоги. Це були неймовірні дні праці й розкошування в українському слові. Працюємо, щоб за нами ішли ті, хто живе словом Шевченка», – зазначив Дмитро Дроздовський на підсумковому засіданні оргкомітету і журі конкурсу.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×