Всеукраїнська науково-практична конференція “Упровадження ІКТ в навчальний процес: сучасні рішення та перспективи”

28 листопада 2022 року ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Едпро Дистрибюшн» та Центром освітнього консультування було проведено Всеукраїнську науково-практичну конференцію « Упровадження ІКТ в навчальний процес: сучасні рішення та перспективи розвитку».

На конференції висвітлювалися найактуальніші питання щодо використання сучасних інструментів ІКТ, електронних освітніх ресурсів в навчальному процесі.

Із вітальними словами до учасників конференції звернулась Вікторія Косик, директорка центру освітнього консультування, авторка підручників та посібників програмного засобу mozaBook.

Дмитро Галько, тренер компанії EdPro, Diamond mozaLearn ICT Expert висвітлив питання застосування платформи «MOZAIK» в умовах дистанційного навчання.

Дмитро Сидоров, науковий співробітник відділу цифрових освітньо-наукових систем ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» розповів про еволюцію загальної цифрової компетентності вчителів закладів загальної середньої освіти. Доповідь спікера була побудована на основі дослідження, проведеного в одній зі столичних гімназій.

Марина Корнієнко, вчитель інформатики приватного ліцею «Школа «Ранок», вчитель-методист, Заслужений вчитель України висвітлила роль електронних підручників в системі сучасної освіти.

На жаль, не всі спікери, виступи яких було зазначено програмою конференції, змогли долучитися до заходу з причин відсутності зв’язку та  електроенергії в своїх регіонах. Записи їх  презентацій буде представлено пізніше.

Переглянути відео заходу можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=-GNar3aNNeU

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×