Стартує конкурс-огляд електронних освітніх ресурсів для закладів загальної середньої освіти

 

Новий конкурс-огляд допоможе забезпечити здобувачів загальної середньої освіти та педагогічних працівників електронними освітніми ресурсами. Особливо він стане актуальним для українців, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України або за її межами.

Конкурс-огляд сприятиме організації освітнього процесу в дистанційній та змішаній формі, – переконані його організатори в Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти».

Конкурс проводиметься в дистанційні формі. З 20 по 31 липня 2022 року збиратимуться заявки на участь в конкурсі, а з 1 по 10 серпня конкурсна комісія оцінюватиме матеріали учасників. Результати будуть оприлюднені 16 серпня 2022 року на вебсайті ІМЗО.

«До складу конкурсної комісії увійшли знані науковці та досвідчені педагогічні працівники. Під час оцінювання передбачено науково-методичну, психолого-педагогічну та антидискримінаційну оцінку змістової складової, а також дизайн-ергономічну та технічно-функціональну оцінку програмної та технічної складових ЕОРів», – зауважив директор установи Євген БАЖЕНКОВ.

Він звернув увагу, що на Конкурс приймаються електронні освітні ресурси, змістове наповнення яких відповідає Державним стандартам початкової загальної освіти та базової середньої освіти, типовим освітнім програмам для 1-4 класів, модельним навчальним програмам для 5-го класу та ілюструє цілісне розгортання програмового матеріалу в межах певного періоду навчання (семестр, рік).

Участь в Конкурсі є добровільною та безоплатною. ЕОРи, що стануть переможцями, будуть розміщені на спеціальному інформаційному ресурсі.

Лист ІМЗО від 15.07.2022 № 22.1/10-945 “Потенційним учасникам конкурсу”.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×