У Чернівцях організували онлайн-вікторину «Україна та ЄС», присвячену Дню Європи в Україні

 

16 травня 2022 року проведено онлайн-вікторину «Україна та ЄС», присвячену Дню Європи в Україні. Ініціаторами заходу виступили Чернівецька філія Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» та Інформаційний центр Європейського Союзу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

У вікторині, яку одночасно проводили в Zoom та Instagram, взяли участь учні старших класів закладів загальної середньої освіти, члени євроклубів, представники активної молоді міста Чернівці.

Онлайн-зустріч було організовано на платформі ZOOM. Запитання з’являлися у сторіс на Instagram-сторінці заходу (@europe_day_in_ukraine_cv). Для додаткових і технічних питань можна було використовувати всі можливі комунікації (канал у Telegram, групу у Viber, Messenger, Direct в Instagram).

Відповідаючи на запитання, учасники змогли пригадати вже відоме їм і дізнатися нове про відносини України та ЄС, розширити власний кругозір стосовно євроінтеграційних процесів загалом та продемонструвати власні навики застосування цифрових технологій у освіті в умовах діджиталізації.

Переможці та активні учасники вікторини одержали призи й подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×