Фінальний етап XXI Всеукраїнської інтернет-олімпіади з біології

З метою запровадження комп’ютерних інформаційних технологій у шкільній освіті, сприяння широкому залученню обдарованої учнівської молоді до інтелектуальних змагань, що проводяться з використанням мережі Інтернет, 11 лютого 2022 року на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся фінальний етап XXІ Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з біології.

На Інтернет-олімпіаду зареєструвалося 1847 учасників, в тому числі – 574 учні 11 класів, 575 учнів 10 класів, 698 учнів 9 класів.

За рішенням оргкомітету та журі Інтернет–олімпіади до участі у фінальному етапі було запрошено 37 учнів з Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Херсонської, Черкаської, Чернівецької областей та м. Києва.

Завдання для фінального етапу Інтернет-олімпіади розроблені з урахуванням змісту і вимог програми з біології під керівництвом голови журі – Галини Ягенської, кандидата педагогічних наук, Народного вчителя України, доцента кафедри теорії та методики викладання шкільних предметів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Фіналісти Інтернет-олімпіади показали високий рівень досягнень. За результатами олімпіади журі визначило переможців, серед яких дипломами І ступеня нагороджено троє учасників, дипломами ІІ ступеня – 6 учасників і дипломами ІІІ ступеня – 7 учасників.

Щиро дякуємо учасникам змагань, учителям, науковцям, організаторам та всім, хто долучився до проведення ХХІ Інтернет-олімпіади з біології.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×