Талановита молодь має змогу випробувати свої творчі здібності у Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

 

У когорті видатних діячів української культури Тарас Шевченко посідає особливе місце. Безсумнівно, це одна з найвідоміших постатей українського народу. І ми, українці, згадуємо геніальну, нетлінну творчість Великого Кобзаря, вшановуючи його ім’я різними мистецькими подіями. Одним із таких щорічних заходів є Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Згідно з наказом від 23.02.2021 № 252/138 «Про організацію та проведення 4-го (підсумкового) етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» цьогоріч захід проводиться у двох номінаціях – «Література» та «Історія України і державотворення».

На розгляд журі, до складу якого входять науковці, вчителі-практики, методисти з різних регіонів України, надаються творчі роботи учасників, з яких обираються найкращі. Авторів-переможців Конкурсу можна з гордістю назвати майбутнім нашої країни. Тож бажаємо конкурсантам – нашій творчій молоді, досягнення мети та подальшої перемоги. Нехай конкурс стане для вас справжнім святом інтелекту, освіченості та натхнення!

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×