У Києві відбувається фінальний етап V Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій

 

З 14 по 17 січня 2020 року на базі Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувається фінальний етап V Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій.

У змаганнях беруть участь 42 учасники з 9-ти областей України, міста Києва та УФМЛ, які стали переможцями відбіркового заочного першого етапу олімпіади.

Організаційний та науково-методичний супровід фінального етапу Інтернет-олімпіади забезпечують Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

До складу журі фінальних змагань увійшли провідні фахівці та науковці закладів освіти України.

На урочистій церемонії відкриття фінального етапу V Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з інформаційних технологій учасників привітали директор Українського фізико-математичного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка Георгій Салівон, члени журі та оргкомітету.

Змагання традиційно відбуваються у два тури. Підсумки фінального етапу буде підбито 17 січня 2020 року. За результатами змагань учасників буде нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів. Кращі з переможців увійдуть до складу обласних команд IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

 

 

 

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×