Всеукраїнський науково-практичний семінар «STEM – педагогічна майстерня» на тему «Посади квітку Перемоги»

Дата:
- 10/05/2023
Час: 15:00 -17:00


0


10 травня 2023 року о 15.00 годині в онлайн-режимі відбудеться STEM – педагогічна майстерня «Посади квітку Перемоги» для закладів освіти і громадськості. Мета ініціативи – перетворити подвір’я закладів освіти на квітучі парки, де учнівство буде вчитися досліджувати природні явища та відновлювати своє психологічне здоровʼя.

Організатори заходу: ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»,  Благодійний фонд «Флоріум Фундація», ГО «Національна платформа педагогічних установ».

До участі у заході запрошуються керівники освітніх установ, учителі-предметники, керівники гуртків, практичні психологи та інші зацікавлені особи. Під час події учасники дізнаються:

як турбуватися про дитячу психіку в умовах війни: практичні поради та інноваційні підходи (спікер – Кісіль Олена Олексіївна, коуч міжнародного зразка, член ICF, супервізор, тренер);

як квіти Перемоги допоможуть відновлюванню країни (спікер – Богдан Хмельницький, співзасновник фонду Florium Foundation);

як надихаючі ідеї використати для розробки STEM-проєктів та отримати результат (спікер – Ірина Василашко, завідувачка сектору відділу STEM-освіти, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»).

На захід необхідно зареєструватися  на освітній платформі «Єдина атестаційна система» за покликанням: https://conf.nppu.org/ . Участь безоплатна.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×