Відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології»

 

На базі Національного університету харчових технологій відбувся заключний етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».

Галузева конкурсна комісія розглянула 74 роботи з 26 закладів вищої освіти та визначила 28 студентів із 13 університетів – претендентів на перемогу. Вони виступили на підсумковій науково-практичній конференції та захистили свої наукові роботи.

Учасників конференції тепло привітали проректор з наукової роботи Національного університету харчових технологій Олександр Шевченко, голова студентського наукового товариства Ольга Коваль, методист вищої категорії відділу модернізації вищої освіти Інституту модернізації змісту освіти МОН України Наталія Михайленко.

Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях: технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна; технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів; технології бродильних виробництв і консервування; технології харчування та оздоровчих продуктів; процеси та обладнання  харчових виробництв.

На засіданні галузевої конкурсної комісії за висновком рецензентів і результатами виступів учасників були названі переможці змагання. Ними стали студенти Національного університету харчових технологій, Одеської національної академії харчових технологій, Харківського державного університету харчування і торгівлі, Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Уманського національного університету садівництва, ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», Вінницького національного аграрного університету.

Студенти-переможці нагороджені дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Грамотами відзначили наукових керівників переможців та членів галузевої конкурсної комісії.

Опитування щодо веб-сайту

[fcb id=’1′ align=’left’][/fcb]

×